Kolmella tavalla Corona-virus on vaikuttanut jalkapalloon vuonna 2020

On vain muutamia asioita, jotka voivat yhdistää maapallon toisiinsa, jalkapallo on varmasti yksi niistä. On miljoonia ihmisiä, jotka kokoontuvat vain jalkapalloilun vuoksi. Koronan puhkeaminen on jo vaikuttanut maailmaan todella suurella tavalla, jalkapallo-aktiviteetit eivät ole poikkeus siitä. Jotkut ihmiset katsovat sitä vain hauskanpidon vuoksi, ja jotkut ovat jalkapallofanaatikoita, jotka eivät yksinkertaisesti pärjää ilman jalkapalloa.

Tämä tappavan koronan puhkeaminen on uhannut jalkapallokalenteria lähes kaikissa maissa. Maailman terveysjärjestö (WHO) on julistanut sen jo maailmanlaajuiseksi hätätilanteeksi. Tässä on joitain tapoja, joissa jalkapallo on kärsinyt tappavasta Corona-viruksesta.

1. Peruutetut urheilutapahtumat

Vuosi 2020 oli täynnä suuria tapahtumia, joista tärkein oli Euro2020, mutta kukaan ei ollut suunnitellut koronatapahtumaa. Se todennäköisesti peruutetaan siihen mennessä, kun luet tämän artikkelin, se saattaa olla jo peruutettu. Tämä voisi johtaa edelleen olympialaisten keskeyttämiseen, joiden piti olla vuoden suurin. Tokion olympialaiset ovat vaarassa, koska tämä tauti leviää ympäri maailmaa. Kaikki urheilumaailman toivot ovat virusrokotteessa. Siihen asti ihmiset voivat nauttia urheilusta kotoa tietokoneellaan ja mobiililaitteillaan. Urheilun ystävien tulisi myös kokeilla Comeon Bonuskoodi nauttiakseen peleistä kotoaan. Eri valtion virastojen ohjeiden mukaisesti on erittäin suositeltavaa pysyä ja työskennellä kotoa niin paljon kuin mahdollista. Ihmisiä kehotetaan välttämään muuttoa kotoaan ja pysymään poissa ruuhkaisista paikoista. Toivottavasti kaikki menee hyvin pian.

2. Pelatut pelit suljettujen ovien takana

Euroopassa Italia on havainnut joitain pahimmista koronaviruksen tapauksista, ja sen jälkeen se on levinnyt koko Eurooppaan. Koko maailma on ottanut varotoimenpiteitä. Osa peleistä pelattiin suljettujen ovien takana. Pelit suljettujen ovien takana ovat harvinainen ilmiö, eivätkä ne ole oikeasti suosittuja urheilullisuudessa.

3. Joidenkin liigaiden keskeyttäminen

Suurin osa kotimaan liigaista Euroopassa on keskeytetty sen jälkeen, kun koronaviruksen positiivisten tapausten määrä on lisääntynyt huomattavasti. Se on vaikuttanut myös Mestarien liigan ja Europa-liigan peleihin. Corona-viruksella on diagnosoitu useita pelaajia. On mahdollista, että näillä on lähitulevaisuudessa miniturnauksia päättääksesi lopputuloksen.

Kuinka eri liigat ovat reagoineet?

Sarja A: Italiassa on erittäin suuri tapausten lukumäärä Euroopassa ja maa on lukkiutumassa. Pelit on keskeytetty toistaiseksi.

Premier League: Ison-Britannian ylin liiga on keskeyttänyt kaikki liigan ottelut 4. huhtikuuta saakka, ja jatkoaikatauluun sovelletaan “olosuhteita tuolloin”.

Bundesliga: Saksan jalkapallon korkein lento on keskeytetty vähintään 2 päivään huhtikuuta.

La Liga: Espanjan numero yksi liiga on keskeytetty 4. huhtikuuta saakka, ja sitten se arvioidaan uudelleen

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *